שידור חי
תמונה של התוכנית

טור דעה

קדימה־צורן מברכת: מקודם תכנון מחלף אילנות שיהווה חיבור תחבורתי חדש לאזור השרון

המועצה המקומית קדימה־צורן מברכת על הודעת שרת התחבורה בדבר קידום תכנון מחלף אילנות – פרויקט תחבורתי חדש ומשמעותי לאזור.
הדמיה: מתוך סרטון תת"ל 43, כביש 4- נתיבי ישראל וינון תכנון ייעוץ ומחקר בע"מ
הדמיה: מתוך סרטון תת"ל 43, כביש 4- נתיבי ישראל וינון תכנון ייעוץ ומחקר בע"מ
whatsapp
שתפו כתבה:

לדברי המועצת קדימה-צורן, המאמצים הרצופים של ראש המועצה, קרן גרין, יחד עם סגן ראש המועצה, יצחק גולברי וצוות אגף ההנדסה מול משרד התחבורה וחברת נתיבי ישראל נשאו פרי, והיוו חלק חשוב בקידום הנושא לשולחן מקבלי ההחלטות. עוד צוין כי הלחץ הציבורי והמקצועי שהפעילה המועצה בשנים האחרונות תרם להאצת התכנון והבאתו לשלב הנוכחי.

בהובלת שרת התחבורה, תא"ל (במיל') מירי רגב, משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, בשיתוף חברת נתיבי ישראל, מקדמים את שלב התכנון המוקדם של מחלף אילנות, מחלף חדש על כביש 4, בין מחלף פרדסיה למפרידן הדסים. המחלף יחבר בין כביש 4 לכביש 561 מערב, המגיע עד כביש 2 (שנמצא בביצוע), ולכביש 561 המגיע עד קדימה־צורן ונמצא בימים אלו בתכנון.

המועצה מציינת כי המחלף צפוי לשפר את הנגישות לקדימה־צורן, לאזורי התעשייה והמסחר הסמוכים, ולחזק את תנועת הנוסעים והסחורות בציר המרכזי של אזור השרון.

שרת התחבורה מירי רגב אמרה: "מחלף אילנות הוא חלק בלתי נפרד מהמהפכה התחבורתית שאנחנו מובילים בכל רחבי הארץ. אזור השרון נכנס עכשיו לרצף התחבורתי החדש של ישראל".

ראש מועצת קדימה־צורן, קרן גרין, הוסיפה: "אנו מברכים על כך שאזור השרון המתפתח נמצא על סדר היום של משרד התחבורה ונמשיך לפעול לקידום המחלף בשיתוף פעולה מול כל הגורמים".

חדשות

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com