בית המשפט המחוזי מרכז-לוד, גזר היום (רביעי) 13 שנות מאסר בפועל על אחמד עודה, תושב ג'לג'וליה, שאנס נערה בת 14 לאחר ששאלה אותו איך מגיעים לתחנת הרכבת. עודה הודה והורשע בביצוע המעשה המזעזע. בנוסף, נגזר עליו מאסר על תנאי ותשלום פיצוי בסך 100,000 שקלים.
הנאשם הורשע לאחר שהודה באירוע מ- 28.3.2025 לאחר חצות, אז פנתה אליו ברחוב נערה בת 14, תשובת פתח תקווה, בבקשה שיכווין אותה לתחנת הרכבת "סבידור" מרכז. במקום לסייע לנערה, הוא הציע כי ייקח אותה הביתה והיא שחששה ממנו, התלוותה אליו לאוטובוס. הנאשם והיא עלו לאוטובוס וירדו באזור בניין בפתח תקווה, שם במבואה הוא הרביץ לה, תקף אותה ואנס אותה. לאחר מכן הוביל הנאשם את הנערה לתחנת האוטובוס, שם הוא נרדם – ואז הצליחה להזעיק עזרה. רק שלוש שעות לאחר שפגשה את הנאשם – הצליחה הנערה להיחלץ מידיו.
בית המשפט ציין בגזר הדין: "מעשים חמורים, קשים ומזעזעים. הם מעוררים סלידה ושאט נפש, וראויים לענישה מחמירה, כגמולו של הנאשם בשילוב הצורך בהרתעתו והרתעת הרבים, לצד הגנה מפניו מפאת מסוכנותו", נמסר, "אין צורך להכביר מילים על חומרת המעשים שביצע הנאשם עת פגע בנפגעת באופן קשה ביותר, חילל את גופה ונפשה בפגיעות מיניות חוזרות קשות, מבזות ומשפילות, בנצלו אותה כחפץ למימוש סיפוקו המיני, פרק זמן לא מבוטל, תוך תקיפתה והתעלמות מוחלטת מתחנוניה, צעקותיה, מכאבה ובכיה".































