שידור חי
תמונה של התוכנית

בעל עבר פלילי: תושב נתניה בן 31 נאשם בסדרת פריצות, גניבות ותקיפות

כתב אישום הוגש נגד תושב נתניה בן 31 בגין עבירות רכוש ואלימות שבוצעו לאורך מספר חודשים • לנאשם הרשעות קודמות בעבירות אלימות, רכוש וסמים, ובגינן אף ריצה בעבר עונשי מאסר ממושכים
מעצר, אילוסטרציה | צילום: קנבה
whatsapp
שתפו כתבה:

פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום נגד תושב נתניה בן 31, המייחס לו שורה של עבירות רכוש ואלימות שבוצעו לאורך מספר חודשים. כתב האישום הוגש בתום חקירה שניהלה משטרת נתניה.

על פי כתב האישום, תושב העיר מואשם בשמונה אישומים שונים הכוללים התפרצויות לדירות ולבתי עסק, גניבה מרכושם של המתלוננים, וכן עבירות של איומים ותקיפה כלפי מספר קורבנות. עוד עולה כי על פי המיוחס לו, גנב סחורה בשווי של אלפי שקלים.

במקביל להגשת כתב האישום, הוגשה לבית המשפט בקשה להורות על מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים המשפטיים נגדו. בתוך כך, מהבקשה עולה כי לנאשם הרשעות קודמות בעבירות אלימות, רכוש וסמים, ובגינן אף ריצה בעבר עונשי מאסר ממושכים.

חדשות