שידור חי
תמונה של התוכנית

הביקור של מפקד פיקוד העורף בפתח תקווה – והסקירה שקיבל מראש העיר

כחלק מסיור סקירה שערך במספר אזורים בשרון, נפגש מפקד פיקוד העורף, האלוף שי קלפר, ע ראש העיר של פתח תקווה, רמי גרינברג, והוצגה לו סקירה מקיפה על היערכות הרשות לשעת חירום
מפקד פיקוד העורף, אלוף שי קלפר | צילום: דובר צה"ל
whatsapp
שתפו כתבה:

מפקד פיקוד העורף, אלוף שי קלפר, ביקר אתמול (שני) בעיר פתח תקווה, כחלק מסיור שערך במספר אזורים בשרון. הוא נפגש עם ראש העיר רמי גרינברג וסייר במספר זירות בעיר במטרה לעמוד מקרוב על הנזק שנגרם בעקבות נפילת רסיסי פצצות מצרר.

בתוך כך, במהלך פגישתו עם ראש העיר ובכירי העירייה הוצגה לו סקירה מקיפה על היערכות הרשות לשעת חירום. ראש העיר התייחס, בין היתר, לפעילות יחידות החילוץ, עבודת הרובעים, המכלולים העירוניים והסיוע הניתן לתושבים. כמו כן, עודכן מפקד פיקוד העורף על התרגולים הרבים שנעשו בשטח, עשרות המיגוניות שהוצבו ושיפוץ המקלטים.

לאחר הנפילה בהרצליה: הביקור של אלוף פיקוד העורף באזור השרון

בפגישות, בהן לקחו חלק גם בכירי הרשיות ופיקוד העורף, ניתנו סקירות מקיפות על ההיערכויות העירוניות למצבי חירום החל מהיכולות המבצעיות של כל עיר, דרך שיתוף הפעולה בין כלל אגפי העירייה, ועד המוכנות הרב-מערכתית לשגרה ולחירום, כולל דגש על הצורך בשמירה על רציפות תפקודית של מערכת החינוך.

כתבות נוספות:

חדשות