שידור חי
תמונה של התוכנית

הלווייתו של אלי שגב, בעלי מכבי נתניה לשעבר, תתקיים היום בשעה 11:00

הלווייתו של אלי שגב ז"ל, בעלי מכבי נתניה לשעבר, תתקיים היום בשעה 11:00 בבית העלמין צור שלום שבקריית ביאליק • שגב ז"ל הלך לעולמו ביום שבת ביוהנסבורג שבדרום אפריקה, לאחר שלקה באירוע מוחי וסבל מסיבוכים רפואיים • יהי זכרו ברוך
אלי שגב ז"ל, בעלי מכבי נתניה לשעבר | צילום: לקוח מפוסט בעמוד הפייסבוק של מכבי נתניה
whatsapp
שתפו כתבה:

אלי שגב ז"ל, בעלי מכבי נתניה לשעבר, הלך לעולמו ביום שבת בגיל 73 ביוהנסבורג שבדרום אפריקה, לאחר שלקה באירוע מוחי וסבל מסיבוכים רפואיים. הלווייתו תתקיים היום (שישי) בשעה 11:00 בבית העלמין צור שלום שבקריית ביאליק.

שגב עמד בראש המועדון בעונת 2013/14 בצוותא עם יוסי מאור, בתקופה שבה החזיר את הצהובים-שחורים מהליגה הלאומית לליגת העל. בסוף שנת 2014 החליט לעזוב את המועדון, ובשנים האחרונות ניהל את עסקיו הפרטיים בדרום אפריקה. ביום שלישי האחרון אושפז כשהוא מורדם ומונשם, ובשבת נקבע מותו.

ממכבי נתניה נמסר אז עם הידיעה הקשה: "משפחת מכבי נתניה משתתפת בצערה של משפחת שגב. קיבלנו בצער רב את הידיעה על פטירתו של איש העסקים אלי שגב ז"ל, שהיה מבעלי המועדון. שגב ז"ל היה דמות משמעותית בתקופה דינמית ובלתי נשכחת בהיסטוריה של מכבי נתניה. קהילת מכבי נתניה, ההנהלה, הצוות, השחקנים והאוהדים, מחבקת את המשפחה בשעתה הקשה ומשתתפת באבלה הכבד. יהי זכרו ברוך".

חדשות

🔔

רוצים לקבל התראות על חדשות מתפרצות?