פרקליטות המדינה הגישה בקשה להחמיר את עונשה של קרול פסלר, בת ה-82, אשר הורשעה בהפקרתו של הילד רפאל אדנה ז"ל בן ה-4, לאחר שדרסה אותו למוות בתאונת דרכים קטלנית בנתניה בשנת 2023 ונמלטה מהמקום.
על פסלר נגזרו לאחרונה 12 חודשי מאסר בפועל ופיצוי כספי בגובה 10,000 שקלים בלבד למשפחת המנוח. בפרקליטות טוענים כי רכיבי העונש אינם משקפים את חומרת העבירה ואת התוצאה הטרגית של מותו של פעוט רך בשנים, לצד ההפקרה המיידית לאחר הפגיעה.
האסון אירע בחודש מאי 2023, כאשר רפאל אדנה ז"ל צעד עם סבו ואחיו ברחוב שדרות בנימין בנתניה. רכב פרטי שבו נהגה פסלר פגע בפעוט בעוצמה רבה. תחת להושיט עזרה ראשונה או להזעיק את כוחות החירום, פסלר המשיכה בנסיעתה ועזבה את זירת התאונה. רפאל פונה לבית החולים במצב אנוש, וכעבור מספר ימים נקבע מותו.
האירוע עורר מחאה ציבורית נרחבת וסוערת, בהובלת משפחתו של רפאל ופעילים חברתיים. המחאה התמקדה בטענות לשיהוי בחקירה, בדרישה למיצוי הדין עם הנהגת, ובקריאה להחמרת הטיפול בעבירות של הפקרה ("פגע וברח").





























