שידור חי
תמונה של התוכנית

התארגנות מקומית: תושבי כפר יונה נערכים לחסום את הכניסה לכלא 10 באמצעות מכוניותיהם

מחאת החרדים על מעצרי העריקים: עומסי תנועה צפויים היום בין השעות 16:00 ל-20:00 באזור נתניה וכפר יונה בשל מחאת החרדים על מעצר עריק בכלא 10 • בעקבות ההפגנות בשבוע שעבר, ראש עיריית כפר יונה אלברט טייב הודיע כי התושבים יפעלו לחסום באמצעות מכוניותיהם את הכניסה לשכונת גבעת אלונים ולכלא 10
צפי לפקקים: הפגנת חרדים נגד מעצר עריק בכלא 10 | צילום: קובי גדעון, לשכת העיתונות הממשלתית
whatsapp
שתפו כתבה:

מחאת החרדים על מעצרי העריקים: שיירת מחאה תצא היום (רביעי) מ-19 מוקדים ברחבי הארץ, כולל נתניה, ותנוע לעבר כלא 10 בכפר יונה בין השעות 16:00–20:00; בעירייה מזהירים מעומסי תנועה חריגים בשעות השיא

במרחב השרון גובר החשש מפני פקקי ענק ושיבושי תנועה נרחבים, בעקבות מחאת ענק של גורמים חרדיים נגד מעצרי העריקים. על פי הודעת אגודת ישראל, היום צפויה לצאת שיירת רכבים מ-19 מוקדים ברחבי הארץ, בהם גם העיר נתניה, כאשר יעדה הוא כלא 10 שבאזור כפר יונה.

המחאה מתוכננת להתקיים בין השעות 16:00 ל-20:00, שעות השיא של תנועת הערב, וצפויה לגרום לעומסי תנועה כבדים במיוחד בכבישי האזור המרכזיים ובצירי הגישה לשרון. במשטרה ובגורמי התחבורה נערכים לאפשרות של האטות משמעותיות ואף חסימות נקודתיות לאורך מסלולי התנועה של השיירות.

הפגנות הענק ליד כלא 10: תושבי כפר יונה זועמים, בעירייה מחריפים את הטון מול הממשלה

תושבי כפר יונה מתכוונים לחסום את הכניסה לעיר

האירוע הנוכחי מגיע כשברקע מחאה קודמת של חסידות גור, שהתקיימה בשבוע שעבר וגרמה לשיבושים נרחבים בכפר יונה, עד כדי ניתוק תנועה זמני באזור. לטענת גורמים בעיר, בסיום אותה מחאה נרשמו אירועים חריגים שהובילו לביקורת ציבורית רחבה.

ראש עיריית כפר יונה, עו"ד אלברט טייב, התייחס להתפתחויות והודיע כי התושבים יפעלו לחסום באמצעות מכוניותיהם את הכניסה לשכונת גבעת אלונים בכפר יונה ולכלא 10.

כתבות נוספות:

חדשות