שידור חי
תמונה של התוכנית

ללי דרעי: "לעם נמאס מהפוליטיקה הישנה, אנחנו מביאים בשורה אמיתית"

מועמדת מפלגת "עמך ישראל" והאם השכולה התארחה בתוכנית "יומן צהריים עם יוסי הדר", התייחסה למערכת הבחירות, תקפה את הקמפיינים הנבזיים והדגישה את מחויבותה לימין ערכי שפועל למען העם.
0:00 / 0:00
צילום: דוברות "עמך ישראל"
whatsapp
שתפו כתבה:

ללי דרעי, מועמדת מפלגת "עמך ישראל", התראיינה לתוכנית "יומן צהריים" עם יוסי הדר והתייחסה למצב הפוליטי ולביקורת המופנית נגד מפלגתה. לדבריה, הימשכות הקמפיינים השליליים והשיח הפוליטי הישן מוכיחים כי "לעם נמאס מהפוליטיקה הישנה הזאת". היא ציינה כי היא מקבלת פניות רבות מאזרחים שמצהירים: "דווקא עכשיו, דווקא בגלל הקמפיין הזה, אנחנו נצביע לכם", משום שנמאס להם מהשיח המפלג.

דרעי התייחסה גם למערכת היחסים המורכבת בין מחנות הימין ולשאלה האם מפלגתה תתמוך בראש הממשלה בנימין נתניהו, והסבירה: "אנחנו כנראה האמנו לראש הממשלה כאשר הוא אמר שהוא רוצה להקים ממשלה לאומית רחבה. האמנו לו ואמרנו אנחנו רוצים לקחת חלק בדבר הזה". עם זאת, היא הבהירה כי היא נאמנה לדרך אידאולוגית ברורה ולא תתן יד לממשלה הכוללת גורמים כמו יאיר גולן או מנסור עבאס: "אני בחחרתי בארץ הזאת לא כדי לתת את ידי לממשלה כזאת. אבל, אני לא מועבדת אצל אף אחד. אני עובדת רק אצל העם שלי".

בנוסף, גינתה דרעי את השימוש בשפה פוגענית כלפי יריבים פוליטיים, וקראה לשים סוף לשיח הביבים: "יש אנשים לא עושים את האבחנה… אנשים שוכחים מי הוא האויב האמיתי. האויב האמיתי זה חמאס וחזבאללה וחוסים, ולא האח שלך. תפסיקו להשתמש בשפת הביבים הזאת כלפי האחים שלכם".

כתבות נוספות:

חדשות

🔔

רוצים לקבל התראות על חדשות מתפרצות?