שידור חי
תמונה של התוכנית

מחמירים את האכיפה בחדרה: פעם נוספת הוטל קנס על בעל משאית בטון ששפך מלט במרחב הציבורי

עיריית חדרה הודיעה על הטלת קנס על בעל משאית בטון ששפך מלט במרחב הציבורי שלא כחוק: "מפגע סביבתי ובטיחותי. נמשיך לאכוף בנחישות ולוודא שמי שיוצר את המפגע גם יישא באחריות ויסלק אותו" • תיעוד
בעל משאית בטון שפך מלא במרחב הציבורי בחדרה - חויב בקנס ולנקות את המקום | צילום: עיריית חדרה
whatsapp
שתפו כתבה:

בעיריית חדרה הטילו קנס לבעל משאית בטון לאחר ששפך מלט במרחב הציבורי. מדובר במהלך של העירייה שהחל מוקדם יותר החודש וממשיך תוך קריאה לציבור ולעובדים כי הדבר אסור והאכיפה תגדל.

במהלך פעילות של מחלקת איכות הסביבה באגף אכיפה וביטחון, איתרו הפקחים נהג משאית בטון ששפך מלט במרחב הציבורי שלא כחוק. לבעל המשאית נרשם דוח, והוא חויב לפנות ולנקות את המפגע.

מנהל אגף אכיפה וביטחון בעיריית חדרה, בוריס קוסינובסקי: "שפיכת מלט במרחב הציבורי היא מפגע סביבתי ובטיחותי. נמשיך לאכוף בנחישות כל מקרה של פגיעה במרחב הציבורי, ולוודא שמי שיוצר את המפגע גם יישא באחריות ויסלק אותו".

העירייה קוראת לתושבים לדווח על מפגעים סביבתיים והשלכת פסולת למוקד העירוני 106, כדי לאפשר טיפול מהיר ואכיפה בהתאם לצורך.

חדרה: בעל משאית נקנס ב-15,000 שקלים על שפיכת מלט במקום אסור

חדשות