שידור חי
תמונה של התוכנית

נתניה: שני רוכבי אופנוע נפצעו קל בעקבות תאונה עצמית

זירת תאונת האופנוע בנתניה | צילום: איחוד הצלה סניף נתניה
whatsapp
שתפו כתבה:

שני רוכבי אופנוע נפצעו אתמול (רביעי) באורח קל, כתוצאה מתאונה עצמית ברחוב שטרית בנתניה.

צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע רפואי ראשוני לנהג אופנוע כבן 24 ורוכב נוסף כבן 17 שנפצעו באורח קל כתוצאה מתאונה עצמית ברחוב שטרית בנתניה.

בן 20 נפצע אנוש ובת 35 בינוני בתאונת דרכים בכביש 6

כזכור, מוקדם יותר השבוע דווח על ארבעה פצועים בעקבות תאונות דרכים בכביש 6, כאשר אחד מהם הוא רוכב אופנוע. הרוכב, גבר כבן 30, נפגע מרכב בכביש 6 סמוך למחלף אייל. הוא נפצע באורח קשה, עם חבלה רב מערכתית, ופונה לביה"ח מאיר. חובשי רפואת חירום במד"א וסים חאג יחיא ואחמד אפדילה, סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את רוכב האופנוע שוכב על הכביש כשהוא בהכרה, כאוב וסובל מחבלות בגופו. התחלנו בהענקת טיפול רפואי ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו קשה".

בתוך שעה: שתי תאונות דרכים קשות על כביש 6 בשרון; המשטרה פתחה בחקירה

בתאונה אחרת, בן 20 נפצע באורח אנוש בשל תאונה במעורבות שני כלי רכב פרטיים; הנהגת ברכב השני חולצה מרכבה כשהיא פצועה באורח בינוני. בתאונה נוספת על כביש 6, סמוך למחלף עירון, הוזעקו למקום כוחות הצלה ומשטרה שהבחינו בפצוע קשה לאחר התנגשות רכב פרטי במוביל ציוד מכני הנדסי. הוא פונה לבית חולים הלל יפה בחדרה במצב קשה ולא יציב.

כתבות נוספות:

חדשות