תאונת דרכים קטלנית בכביש 5 סמוך לגלילות, בתאונה נפגעו קשה 3 אזרחים נוספים, ו 8 נפצעו קל
ממשטרת ישראל נמסר: "בוחני תאונות דרכים במחוז תל אביב פתחו כעת בחקירת תאונת דרכים קטלנית בכביש 5 סמוך למחלף הכפר הירוק, במעורבות רכב הסעות ומשאית. בוחני תאונות הדרכים במחוז תל אביב פתחו כעת בחקירת תאונת דרכים קטלנית בכביש 5 סמוך למחלף הכפר הירוק, במעורבות רכב הסעות (מיניבוס) ומשאית. על פי גורמי רפואה, כתוצאה מהתאונה נקבע מותם של שני אנשים במקום שזהותם טרם נקבעה. בנוסף, מהמקום פונו 11 פצועים בדרגות פציעה שונות.
ראש אגף התנועה, ניצב חיים שמואלי, ביצע במקום הערכת מצב לכוחות. כאמור, בוחני תאונות הדרכים של מחוז תל אביב פתחו בחקירת נסיבות התאונה במהלכה נעצר נהג המשאית בן 28 תושב כפר מנדא לאחר פעילות לאיתרו.
הסדרי תנועה:
כביש 5 מחלף הכפר הירוק למזרח 3 נתיבים מתוך 4 חסומים,
הנהגים מתבקשים לא להגיע למקום ולנהוג בדרכים חלופיות.
דוברות מד"א: "לאחר ביצוע בדיקות רפואיות חובשים ופראמדיקים של מד"א קובעים את מותו של גבר כבן 40 ומעניקים טיפול רפואי ומפנים לבתי החולים איכילוב, שיבא בתל השומר, בלינסון ומאיר, 12 פצועים, בהם: 1 אנוש, אישה כבת 30 תוך כדי פעולות החייאה עם חבלה רב מערכתית, 3 קשה, מהם: אישה בת 24 מחוסרת הכרה עם חבלת ראש, צעיר וצעירה כבני 20 עם חבלות בראש ובגפיים ו- 8 במצב קל.
פראמדיק מד"א מיחידת האופנועים של מד"א תומר גוסמן, סיפר: "קיבלנו דיווח על רכב מיניבוס עמוס בנוסעים שנפגע בתאונת דרכים, הגענו למקום בכוחות גדולים וראינו שמדובר בתאונת דרכים קשה, המיניבוס היה עם פגיעות פח קשות. התחלנו במיון ראשוני לפצועים, גבר כבן 40 היה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה עם חבלה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום. במקביל חובשים ופראמדיקים נוספים של מד"א העניקו טיפול רפואי לאישה כבת 30 שפונתה תוך כדי פעולות החייאה ול-3 נוסעים שנפצעו באורח קשה. 8 נוסעים נוספים שהיו במיניבוס נפצעו באורח קל. הענקנו לכולם טיפול רפואי ופינינו אותם באמבולנסים של מד"א לבתי החולים תוך המשך טיפול רפואי.
כאמור, לאחר נסיונות החייאה של הפצועה אנוש, נאלצו לקבוע את מותה.