שידור חי
תמונה של התוכנית

תושבת נתניה נעצרה בחשד לסדרת מעשי גניבה בבתי עסק בשווי אלפי שקלים

בת 31 מנתניה נעצרה בחשד לביצוע שורת עבירות מרמה, הונאה וגניבה במספר בתי עסק באזור העיר • במהלך האירועים נגנב רכוש בשווי של אלפי שקלים • היא שוחררה למעצר בית, לצד תנאים מגבילים נוספים שנקבעו על ידי בית המשפט
צילום: דוברות המשטרה
whatsapp
שתפו כתבה:

תושבת נתניה בת 31 נעצרה בחשד לביצוע שורת עבירות מרמה, הונאה וגניבה במספר בתי עסק באזור העיר. על פי המשטרה, החשודה הייתה מעורבת במספר אירועים שבהם פעלה לכאורה תוך התחזות, תחבולה וקבלת דבר במרמה.

במשטרה מייחסים לחשודה מעורבות בשבעה מקרים שונים שהתרחשו לאורך מספר חודשים. לפי החשד, במהלך אותם אירועים נגנב רכוש בשווי של אלפי שקלים.

מדיון שהתקיים בעניינה בבית משפט השלום בפתח תקווה עלה כי החשודה נחקרה בעבר בגין חלק מהמקרים המיוחסים לה. עם זאת, על פי החשד, גם לאחר שנחקרה המשיכה לבצע עבירות דומות.

בתום הדיון הורה בית המשפט על הארכת מעצרה ביממה. לאחר מכן שוחררה החשודה למעצר בית, לצד תנאים מגבילים נוספים שנקבעו על ידי בית המשפט.

כתבות נוספות:

חדשות