שר הביטחון ישראל כ"ץ, סגן השר במשרד רה"מ אלמוג כהן וחבר הכנסת אלי דלל, הגיעו לסיור היום (שישי) בשוק העיר נתניה, יחד עם ראש העיר אבי סלמה.
במהלך הסיור, שוחחו נבחרי הציבור עם תושבי העיר שהתקבצו סביבם והביעו קריאות תמיכה ואיחולי הצלחה בבחירות הקרובות.
חבר הכנסת אלמוג כהן התייחס לקבלת הפנים החמה מתושבי העיר ואמר: "נתניה זה כמו אופקים עם ים. יש פה את האנשים הכי טובים שיש, הכי אמיצים שיש, ולכם יש ים. אנחנו נביא גם לאופקים ים בעזרת השם. אבל העיר הזאת, מעבר לתשתיות המדהימות והמגורים, האנשים… האנשים כאן, הם כל כך חמים, הם כל כך אוהבי הארץ, אוהבי העם. אני נהנה כל פעם מחדש להיות כאן, ובעזרת השם אולי גם נעשה פה איזה מעבר קטן מאופקים."
כשנשאל לגבי הסקרים הבהיר כהן: "אנחנו מאמינים בבורא עולם. אני מאמין שזאת מדינה יהודית וכל השאר הם אורחים. מי שיסתובב פה כמו בעל הבית – נשבור לו את העצמות. אנחנו בעלי הבית פה ולכן זה תלוי – כל אחד והמשפחה והחברים וכל מי שהוא מכיר, יוצאים, שמים מחל בקלפי. אנחנו נמשיך לשמור על צביונה היהודי של מדינת ישראל, כי אין לנו מקום אחר ללכת אליו."
השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, הגיע גם הוא לסיור ואמר: "נתניה, השקעתי את הנשמה בעיר הזאת, פתחתי כאן כיתות כוננות, הבאתי כאן עוד שוטרים, עשיתי אזור זכאי לנשק, נותן נשמה לתושבי נתניה ולכל מדינת ישראל, אוהב אתכם הרבה."





























