שידור חי
תמונה של התוכנית

19 שנים במערכת: יעל פאר מונתה למנהלת בית ספר "הנדיב" בהרצליה

יעל פאר, מונתה למנהלת בית-ספר "הנדיב" בהרצליה בשנת הלימודים הבאה • היא בעלת תואר שני בטכנולוגיות בחינוך ובוגרת עתודת מנהלים של מכון אבני ראשה בשיתוף מחוז תל אביב • בחמש השנים האחרונות כיהנה כסגנית מנהלת בבית-ספר גורדון בעיר • יעל מסרה: "אני מגיעה עם מחויבות לתפקיד ואמונה באהבת אדם ובכוחו של בית הספר להעצים את חוזקותיו של כל ילד וילדה"
יעל פאר, מונתה למנהלת בית-ספר 'הנדיב' בהרצליה | צילום: דוברות עיריית הרצליה.
whatsapp
שתפו כתבה:

מינוי חדש במערכת החינוך בהרצליה: יעל פאר, מונתה למנהלת בית-ספר "הנדיב" בשנת הלימודים הבאה. ברשותה רזומה של 19 שנים במערכת החינוך במגוון תפקידים.

יעל תושבת הרצליה, בעלת תואר שני בטכנולוגיות בחינוך ובוגרת עתודת מנהלים של מכון אבני ראשה בשיתוף מחוז תל אביב. בין התפקידים שמילאה במערכת החינוך: רכזת חינוך חברתי, רכזת תקשוב, חונכת מורים חדשים ורכזת פדגוגית.

בחמש השנים האחרונות כיהנה כסגנית מנהלת בבית-ספר גורדון בהרצליה. יעל פאר, מסרה: "אני שמחה ומתרגשת להצטרף לקהילת בית הספר הנדיב. אני מגיעה עם מחויבות לתפקיד ואמונה באהבת אדם ובכוחו של בית הספר להעצים את חוזקותיו של כל ילד וילדה, לשמור על אקלים חינוכי מיטבי המבוסס על כבוד, הקשבה ואמון ולהוביל לצמיחה ערכית, רגשית, חברתית ולימודית".

כתבות נוספות:

חדשות

🔔

רוצים לקבל התראות על חדשות מתפרצות?