שידור חי
תמונה של התוכנית

מורה מחדרה שנעצר בחשד למעשה מגונה בקטינה בת 6 – שוחרר למעצר בית

תושב חדרה בן 65, המשמש כמורה בבית ספר וכמציל בבריכה, נעצר בעקבות תלונה למשטרה • על פי החשד נישק פעמיים קטינה בת 6 בין כותלי בית הספר • החשוד הכחיש את המיוחס לו, ולמרות שהשופט קבע כי קיים חשד סביר לא מבוטל נגד המורה - בית המשפט הורה על שחרורו למעצר בית נוכח הזמן שחלף מאז המעשים • כל הפרטים
הטרדה מינית, אילוסטרציה | צילום: קנבה
whatsapp
שתפו כתבה:

תושב חדרה, בן 65, נעצר בחשד למעשה מגונה בקטינה בת 6. החשוד, המשמש כמורה בבית ספר וכמציל בבריכה, נעצר על ידי שוטרי תחנת חדרה בעקבות תלונה שהתקבלה במשטרה.

על פי החשד, במסגרת המקרה שהתרחש לפני כחודשיים, נישק החשוד פעמיים את הקטינה בין כותלי בית הספר.

החשוד הכחיש את המיוחס לו, אולם בתום חקירתו נכלא והובא לדיון בבית משפט השלום בחדרה, בבקשת המשטרה להאריך את מעצרו.

השופט לירן חיים, שבחן את חומרי החקירה, קבע כי קיים חשד סביר לא מבוטל נגד החשוד. עם זאת, נוכח הזמן שחלף מאז בוצעו לכאורה המעשים ולאור הצפי לביצוע פעולות חקירה נוספות – הורה בית המשפט על שחרורו למעצר בית בן חמישה ימים, לצד תנאים מגבילים נוספים.

כתבות נוספות:

חדשות

🔔

רוצים לקבל התראות על חדשות מתפרצות?