שידור חי
תמונה של התוכנית

תרגיל החירום של עיריית נתניה בשיתוף פיקוד העורף וכוחות הצלה | תיעוד

עיריית נתניה קיימה תרגיל חירום רחב היקף המדמה מספר זירות אירוע ברחבי העיר • מטעמם נמסר: "לחזק את המוכנות למתן מענה מיטבי בכל מצב" • מדיניות ההתגוננות נשארת ללא שינוי עד ה-18 במרץ בשעה 20.00
מרחב מוגן, אילוסטרציה | צילום: דוברות עיריית נתניה
whatsapp
שתפו כתבה:

עיריית נתניה, בשיתוף פיקוד העורף, משטרת ישראל, כבאות והצלה לישראל, מד"א, איחוד והצלה ויחידת סע"ר חילוץ והצלה, קיימו אתמול (שני) תרגיל חירום רחב היקף המדמה מספר זירות אירוע ברחבי העיר.

במהלך התרגיל יצאו כלל הכוחות לשטח, פעלו על פי הנהלים ותרגלו מתן מענה מהיר ויעיל לתרחישים שונים תוך שיתוף פעולה בין כלל גורמי החירום והביטחון.

אין לנו דרך להתמגן": תושבים בנתניה נאלצים להישאר ללא מרחב מוגן – בגלל חוסר נגישות

התרגיל הוא חלק מהיערכות מתמדת ובייחוד בעיצומה של המערכה, של עיריית נתניה ושל כלל כוחות החירום, במטרה לשמור על כשירות גבוהה ולחזק את המוכנות למתן מענה מיטבי לתושבות ולתושבי העיר בכל מצב.

"עיריית נתניה ופיקוד העורף ימשיכו לפעול בשיתוף כלל הגורמים כדי להבטיח את ביטחון התושבים ואת מוכנות העיר לכל תרחיש", נמסר מטעם עיריית נתניה, "המשיכו להקפיד על הנחיות פיקוד העורף – זה מציל חיים".

צפו בתיעוד:

כתבות נוספות:

חדשות