שידור חי
תמונה של התוכנית

פגישת ראש העיר חדרה עם מפקדי פיקוד העורף למען מענה הולם לתושבים בחירום

"פיקוד העורף נמצא בכשירות מלאה. אנחנו ערוכים." צילום: דוברות עיריית חדרה
whatsapp
שתפו כתבה:

על רקע המצב הביטחוני והמשך הלחימה, התקיימה הערכת מצב מיוחדת במרכז השליטה והבקרה של עיריית חדרה, בהשתתפות מפקד מחוז חיפה בפיקוד העורף, אל״מ יקיר בוקובזה, ויקל״ר חדרה אל״מ אורן ירון, לצד נציגי הפיקוד וגורמי הביטחון העירוניים.

את המפגש אירח ראש העיר, ניר בן חיים, במטרה להדק את שיתופי הפעולה ולסנכרן את המענה לתושבים בשעת חירום.

מפקד המחוז הדגיש במהלך הביקור: ״פיקוד העורף נמצא בכשירות מלאה. אנחנו ערוכים, מוכנים ומבינים שהמציאות דינמית, ופועלים בנחישות ובמוכנות גבוהה״.

ראש העיר ניר בן חיים הוסיף: ״בחדרה פועל צוות של פיקוד העורף שהוא חלק בלתי נפרד מהצוות העירוני שלנו. כל אחד יודע בדיוק את תפקידו בשעת חירום. אנו למדים מכל מה שקורה במדינה ומהאירועים המקומיים, והוכחנו שהיינו ערוכים ומוכנים מיד עם פרוץ המבצע. אני מקווה שהמלחמה הזו לא תגבה קורבנות נוספים, ואנו ממשיכים לתרגל תרחישים למען ביטחון התושבים״.

בימים האחרונים מקיימת העירייה, בשיתוף פיקוד העורף, סדרת תרגילים המדמים תרחישים שונים, במטרה לשפר את המענה המבצעי של הרשות והכוחות בשטח ולוודא שכלל המערכות מספקות מענה מיטבי לתושבות ולתושבי העיר.

בעירייה מדגישים כי הקשר עם פיקוד העורף רציף ושוטף, וקוראים לציבור להמשיך ולהישמע להנחיות מצילות החיים.

כתבות נוספות:

חדשות