שידור חי
תמונה של התוכנית

טרגדיה בקולומביה: נועם ממן בן ה-23 מרעננה נהרג בהתרסקות מצנח רחיפה

ממן, שהיה בטיול שחרור, טס כנוסע לצד מדריך מקומי שנפצע קשה באזור סן פליקס • ממן היה גם חברו הקרוב של רב"ט רון שרמן ז"ל שנחטף ב-7 באוקטובר
צילום: לפי סעיף 27 א לחוק זכויות היוצרים
whatsapp
שתפו כתבה:

אסון במהלך הטיול הגדול: נועם ממן, צעיר בן 23 מרעננה, נהרג לפני ימים אחדים בתאונת מצנח רחיפה באזור סן פליקס שבקולומביה – אתר תיירות מוכר לפעילויות רחיפה.

​על פי הערכות ראשוניות בקולומביה, התאונה הקטלנית התרחשה בשל תנאי מזג האוויר באזור. ממן, שטס כנוסע, והמדריך המקומי שהטיס את המצנח, פגעו במדרון באזור הררי. ממן נהרג במקום, והמדריך נפצע באורח קשה.

​ממן התגורר ברעננה וטייל בקולומביה לאחר שחרורו משירות צבאי. הוא היה חברו הטוב של רב"ט רון שרמן ז"ל, שנחטף ב-7 באוקטובר ממנהלת תיאום וקישור לרצועת עזה וגופתו הוחזרה לאחר 69 ימים. מאז הטרגדיה ליווה נועם את משפחתו של רון והקפיד להגיע לכל האזכרות לזכרו.

​ממשרד החוץ נמסר כי מרגע קבלת הדיווח על התאונה, שגרירות ישראל בקולומביה והמחלקה לישראלים במצוקה בחו"ל מלוות את המשפחה. המשרד נמצא בקשר רציף עם הרשויות המקומיות בקולומביה במטרה להשלים את ההליכים ולהביא את גופתו לקבורה בישראל.

חדשות

🔔

רוצים לקבל התראות על חדשות מתפרצות?