אמש התקיים בעיר חריש ערב הוקרה מרגש למתנדבי כלל גופי החירום וההצלה הפועלים בעיר, באולם “בצוותא”. האירוע נערך כהבעת תודה והערכה לפעילותם המסורה של המתנדבים, הפועלים יום ־ יום למען הצלת חיים, ביטחון התושבים והקהילה כולה.
במהלך הערב נהנו המשתתפים מארוחה חגיגית, שמעו דברי ברכה, קיבלו תעודות הוקרה על פועלם, וצפו במופע חושים שחתם את האירוע באווירה חגיגית ומכבדת.
בין נושאי הדברים היה ראש סניף איחוד הצלה, שעמד על תרומתם המשמעותית של המתנדבים ועל החשיבות הרבה של פעילותם בשגרה ובחירום כאחד. בנוסף נשאה דברים אלמנתו של חמי אלנגר ז״ל, רוכב ביחידת האופנועים של איחוד הצלה, אשר דיברה לזכרו ולעילוי נשמתו. בדבריה הדגישה את רוח ההתנדבות, המסירות והשליחות שמניעים את המתנדבים, ואת תרומתם הבלתי־פוסקת להצלת חיים ולביטחון התושבים.
הערב כולו שימש כהזדמנות לעצור לרגע, להוקיר תודה ולהצדיע לאנשים הפועלים מאחורי הקלעים ובחזית האירועים – מתוך מחויבות עמוקה לערבות הדדית ולחיי אדם.
































